1 / 3

Egyedi selyem-nemez menyasszonyi ruha

Az ELISÉ Felt Couture menyasszonyi ruhák egyedülállóak Magyarországon. Célom, hogy menyasszonyaim egyszerre érezzék gyönyörűnek, egyedinek és tudatosnak magukat, azaz önazonosak lehessenek, amikor felveszik a selyem-nemez ruhájukat. Az elkészítés során minden lépésben jelen van a személyesség, kecsesség, légiesség, kifinomultság. Darabjaimban benne van a tizennégyéve tartó szenvedélyes kísérletezéseim, technikai újításaim, hogy a nemezelést újra fogalmazzam és viselhető, ruhakölteményekké formáljam a selyem és a gyapjú házasságát.

A ruha

A selyem-nemez menyasszonyi ruha egyedi, különleges és örök, mint a pillanat ami rád vár. A ruhákat a természetes, nemes anyagok használata, a közös gondolatok és az apró kifinomult részletek teszik káprázatossá. Legyen szó nyári, vagy téli esküvőről a selyem-nemez menyasszonyi ruha tökéletes választás, mert engedi lélegezni a bőröd, télen fűt, nyáron hűt, kellemesen könnyed viselet.

 Menyasszonyaink

Az egyedileg tervezett és kézzel készített selyem-nemez menyasszonyi ruháinkat azok a nők választják, akik számára sokat jelent a természetesség fizikai és lelki értelemben egyaránt. A világra és önmagára nyitott szemléletű, kifinomult ízlésű, magabiztos nőknek szólnak, akik a gyorsan változó trendekkel szemben az időtlen stílus képviselői. A tudatosság fontos szempont, ezért az egyik legkülönlegesebb napra, az esküvőre olyan ruhát keresnek, amivel önazonosak lehetnek kívül, belül egyaránt. 

 • Első találkozás

  Beszélgetés, ismerkedés. Kialakul egy elképzelés, mely illeszkedik a menyasszony személyiségéhez és az esküvő koncepciójához. Méretvétel. Mintadarabok felpróbálása, anyagok megtekintése.

 • Tervezés

  Három terv készítése és előzetes árajánlat után kiválaszthatod álmaid menyasszonyi ruháját. Fazon, sziluett, alapanyagok, színek tisztázása. Próbák dátumának egyeztetése.

 • Alkotás

  "A ruha készítése különleges folyamat. A menyasszony méretei alapján készített sablonra kirakom a gyapjúrétegeket és a selymet majd összesimogatom szappanozva, aprólékosan, nagy gondossággal, figyelemmel és izgalommal. Igazi slow folyamat, nem lehet sietni közben, meg kell érkezni a pillanatba, mert itt születik a ruha lelke."

 • Ruhapróbák

  Első ruhapróba: Alapruha próbálása, díszítések elhelyezésének meghatározása, tervezése.
  Második ruhapróba: Az elkészült ruha próbája, szoknya hosszának meghatározása cipővel, esetleges állítások jelölése, ami után a készre igazítás következik.

 • Átadás

  A ruhádat utolsó próba után, vállfán és saját ruhazsákban kapod készhez +ELISÉ meglepetés

 • És itt kezdődik a ruha igazi élete...

  Kívánjuk, hogy a rád simogatott selyem-nemez ruhádban éld át életed egyik legszebb napját!